Rendementtips.nl

17.6% rendement per jaar

Zijn alle uitspraken hieronder op u van toepassing? Zo ja, dan is onze service niet geschikt voor u.

 • U maakt gemiddeld meer dan 17.6% rendement per jaar.
 • U vindt het prettig om elke dag naar de koersen van uw aandelen te kijken en u raakt niet gefrustreerd als een van uw aandelen plotseling in koers gedaald is.
 • U vindt het prettig om veel transacties te doen, ook al kost dat veel tijd (en transactiekosten).
 • U heeft een duidelijk plan op basis waarvan u besluit wanneer u aandelen moet kopen, en vooral ook wanneer u aandelen moet verkopen (winst en verlies nemen).

Als echter een of meerdere van bovenstaande uitspraken niet op u van toepassing zijn, dan is onze beleggingsmethode waarschijnlijk geschikt voor u om de volgende redenen:

 • U maakt gemiddeld 17.6% rendement per jaar (gebaseerd op de resultaten van de afgelopen 16 jaar; resultaten uit het verleden geven echter geen garantie voor de toekomst).
 • U hoeft maar een paar keer per maand naar de koersen te kijken; dit creĆ«ert veel rust. De koersen van beleggingsfondsen fluctueren namelijk veel minder sterk dan die van individuele aandelen.
 • U hoeft maar gemiddeld 2 transacties per 3 maanden uit te voeren; dit bespaart veel transactiekosten.
 • U koopt en verkoopt volgens vaste, heldere regels die op lange termijn winstgevend zijn.

De beleggingsmethode

Wij bieden een beleggingsmethode aan die gebaseerd is op het beleggen in beleggingsfondsen die gewoon op de beurs (b.v. via DeGiro, Binck Bank) gekocht en verkocht kunnen worden. Hier volgt een korte beschrijving van de methode:

 • U belegt telkens in 1 van 4 beleggingsfondsen: een fonds gericht op Europese aandelen, een fonds gericht op Amerikaanse aandelen, een fonds gericht op aandelen van Emerging Markets, en een fonds gericht op langdurige staatsobligaties.
 • Elke maand bekijken we welke van de 4 beleggingsfondsen het best presteert op basis van het rendement van de afgelopen 3 maanden (hoe hoger hoe beter) en de volatiliteit (beweeglijkheid; hoe lager hoe beter) van de afgelopen 3 maanden.
 • We sturen onze abonnees elke maand een update met informatie over het beste fond.
 • U belegt uw geld voor de komende maand in het best presterende fonds.
 • Als het best presterende fonds hetzelfde fonds is als het beste fonds een maand geleden, dan hoeft u niets te doen (dat fonds heeft u al). Als het beste fonds anders is dan het beste fonds van een maand geleden, dan verkoopt u het fonds dat u al had, en koopt u het nieuwe beste fonds.
 • Van 2004 tot en met 2019 heeft deze methode 1232% rendement opgeleverd; dit komt neer op gemiddeld 17.6% per jaar. De S&P 500 index is in dezelfde periode 300% gestegen, gemiddeld 9.1% per jaar.
 • Gemiddeld eens in de 3 maanden wordt van fonds gewisseld.
 • Als we steeds in de beste 2 fondsen zouden beleggen, dan zou het jaarlijkse rendement 12.1% zijn. Gelijk beleggen in alle 4 fondsen leverde slechts 7.9% per jaar op. Beleggen in het beste fonds is dus duidelijk de beste strategie!

In de grafieken hieronder ziet u meer detail resultaten, o.a. de resultaten per jaar. Deze methode leverde 14 van de 16 jaar een positief rendement op.
Dat deze methode grote dalingen kan voorkomen laat het jaar 2008 zien. Een rampjaar voor de aandelen; de S&P 500 index daalde toen 37%. De beleggingsmethode scoorde in 2008 echter +25% dankzij de verandering end juni 2008 van aandelen naar obligaties. Het beste jaar was 2009 met +59%.

Het rendementsverloop van de beleggingsmethode over de laatste 16 jaar (groene grafiek), en van de S&P 500 aandelen index (blauwe grafiek).
De rendementen per maand en per jaar (zie kolom Year) van de beleggingsmethode. In de kolom “SPY Year” staat het rendement van de S&P 500 aandelen index.

Abonnement tijdelijk maar 49 euro per jaar

met niet-tevreden-geld-terug garantie

Een abonnement kost tijdelijk maar 49 euro per jaar, met niet-tevreden-geld-terug garantie als u binnen 1 maand opzegt. Nieuwe abonnees krijgen een uitgebreide beschrijving inclusief details van de vier beleggingsfondsen. Een abonnement eindigt automatisch na een jaar, tenzij u aangeeft abonnee te willen blijven.

Wilt u ook beleggen volgens deze winstgevende methode waarbij u maar een keer per maand in actie hoeft te komen? Vul dan hieronder uw emailadres in en klik op Verzenden.

abonnement voor 1 jaar

Wilt u (nog) geen abonnee worden, maar wel op de hoogte blijven van de rendementen? Vul dan hieronder uw emailadres in en klik op Verzenden.

op de hoogte blijven